2009. szeptember 30.

Hűség!!!

Két gondolatot szeretnék leirni, azok számára is, akik nem voltak csopin a tegnap.
1. Isten a Szmirnához küldőt levelében nem ir semmi panaszt, csak elmondja nekik hogy szenvedni fognak, de azt is, egy meghatározott időn belül.(10 nap). Azért történik mindez, hogy próbát álljanak ki. Az életemben most történnek olyan dolgok, amiket nem értek, amik nehezek. Az egyiket osszam meg veletek:
anyukáink(anyukám és Ottó anyukája, na meg persze Romeo) elmentek Németbe. Ránk maradt minden, s a nehéz az, hogy hiányoznak...de...megértettem egy dolgot:  Isten megengedi a szenvedést, de Ő szabja meg a határokat.Igy akarom tovabb élni azt az időszakot ami jőnn, hogy bármi tőrténjék is, valami tervvel van, és azt elfogjuk tudni viselni.Ebben erősiteni akarom magam és a családtagjaimat.
2."Maradj hűséges" volt a felszólitás a gyülekezet felé.Ugyanúgy felénk is. Mit is jelent a hűség? A hűség a szivből jővő dőntés, hogy bármi áron megmaradsz amellett amit választottál...bármi áron. Nehéz a hűséget megélni mikor mindenki mindent vált, főlleg az "élettárst". Be kell valljam nektek hogy soha nem fordult meg az eszembe hogy hűtlen legyen Ottó iránt, azért mert szeretem. Mennyivel inkább kellene hűségesek legyünk Isten iránt. Sokszor énekeljük "Én szeretem Jézust" s kőzbe nem arra tőrekszünk hogy a kedvébe járjunk...pedig ha valakinek kellene a kedvébe járni akkor tutti Jézus az. Kiváltság az, hogy Isten mégis Isten és az Ő hűsége nem ingazodik, Próbáljunk hasonlitani Rá a hűségben is.

Nincsenek megjegyzések: